Apeleaza

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

1. Despre "Magazinul De Centrale"
"Magazinul De Centrale" este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor săi posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe site. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
Serviciul online "Magazinul De Centrale" este oferit de Reuginstal S.R.L.  cu sediul in Focsani, srt. Tabacari, nr. 44, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J39/283/2009, avand cod unic deinregistrare RO25650416, denumita in continuare Reuginstal.
Mijloace de contactare:
Prin posta la adresa de corespondenta: Focsani, srt. Tabacari, nr. 44, CP. 620011
Prin e-mail la următoarea adresa: eugenripeanu@gmail.com - pentru detalii tehnice, procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, etc.;
Prin telefon la numarul: 0726109867

2. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul "Magazinul De Centrale", precum si orice alt material având legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Reuginstal si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele "Magazinul De Centrale" fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Reuginstal.

3. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul "Magazinul De Centrale" poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (creareaunui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului "Magazinul De Centrale" sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de către dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a "Magazinul De Centrale" si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. În conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile "Magazinul De Centrale".
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele "Magazinul De Centrale", numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
"Magazinul De Centrale" isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

4. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al "Magazinul De Centrale" va vom solicita o serie dedate personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului "Magazinul De Centrale". De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele "Magazinul De Centrale" va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina în care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de "Magazinul De Centrale", cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

5. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe "Magazinul De Centrale"este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea unui cont de utilizator al "Magazinul De Centrale" nu este obligatorie, dar trebuie sa completati formularul cu datele necesare livrari
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza ramburs la primirea coletului sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul 6, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzareasigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe "Magazinul De Centrale", sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

6. Cum cumpar

- Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe "Magazinul De Centrale" reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%). Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

- Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, următorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi . Daca ati ales sa platitinumerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand saefectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Livrarea este conta cost!

- Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul "Magazinul De Centrale" prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin "Magazinul De Centrale" urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Finalizare comanda ".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Reuginstal nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa defacturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata și confirmati datele alegand <<"Pasul urmator>>". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele defacturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail ofactura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii deplata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, carereprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transferbancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa „eugenripeanu@gmail.com”, in maximum 24 de ore.

7. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam să ne contactati . Toate produsele comercializate au ogarantie de 2 ani cu excepția celor care în descrierea produsului este prevăzut altfel.

8. Descrierea si returnarea produselor
"Magazinul De Centrale" depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, "Magazinul De Centrale" nu garanteaza ca descrierile produselor sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de "Magazinul De Centrale" este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, dela incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, ne deteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, ne deteriorat, instarea in care v-a fost livrat.
- NU SUNT ADMISE LA RETURNARE PRODUSELE CARE AU FOST MONTATE IN INSTALATII


9. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari și alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. "Magazinul De Centrale" isi rezerva dreptul, de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori.
"Magazinul De Centrale" are dreptul, de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. "Magazinul De Centrale"nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site.

10. Forta Majora
"Magazinul De Centrale", afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre "Magazinul De Centrale" nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa "Magazinul De Centrale". Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare aechipamentului tehnic de la "Magazinul De Centrale", lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele "Magazinul De Centrale", erorile de operare, precum și cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

11. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul "Magazinul De Centrale" sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile "Magazinul De Centrale" se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul "Magazinul De Centrale".In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Focsani.

12. Modificari ale ofertei pe Site
"Magazinul De Centrale" isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul "Magazinul De Centrale", fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul "Magazinul De Centrale" au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile depe site-ul "Magazinul De Centrale" au caracter informativ si pot exista diferente intrea cestea si produs.